Ο Παναγιώτης Ωμέγα λέει την «Αλήθεια» και στη Νοηματική γλώσσα!

Το πρώτο video clip με απευθείας μετάφραση και στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα από τον γνωστό διερμηνέα του τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1, Γιώργο Στάθη, μόλις κυκλοφόρησε από την Regord Music.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και επίκαιρο τραγούδι στο οποίο ο Παναγιώτης Ωμέγα – εκτός από την ερμηνεία – υπογράφει τους στίχους και τη μουσική. Το τραγούδι συνοδεύει ένα άκρως καλλιτεχνικό video σε σκηνοθεσία Χρόνη Περράκη με βοηθό σκηνοθέτη τον Φίλιππο Μέμο ενώ την «Αλήθεια» υπογραμμίζει η χορεύτρια Νάντια Καφετζή.

Το video είναι διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Regord Music στο YouTube.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Ωμέγα

Ο Παναγιώτης Ωμέγα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε να συνθέτει, να τραγουδάει και γενικότερα να πειραματίζεται με τη μουσική.

Σπούδασε σύμβουλος ψυχικής υγείας, κατέχει πιστοποίηση εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών ( Wing Chun ), ενώ έως και σήμερα συνεχίζει να μελετάει σύγχρονη μουσική αρμονία, κιθάρα και φωνή.

Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές σε Αθήνα και Περιφέρεια όπως Ρυθμός stage, Γυάλινο μουσικό θέατρο, Χυτήριο, Holywood stage, Tokyo theater κ.α.

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο “Αλήθεια” στο οποίο υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική και όπως αναφέρει το timing παίζει μεγάλο ρόλο σε κάθε κυκλοφορία μιας και το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε πριν αρκετά χρόνια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα