Στο Πόρτο Χέλι ο Ντάνιελ Κρεγκ και το μισό Χόλιγουντ

Όλα έτοιμα στις Σπέτσες για τα γυρίσματα της ταινίας «Στα μαχαίρια 2»

Ο Τζέιμς Μποντ, κατά κόσμον Ντάνιελ Κρεγκ, έφτασε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι, κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο 53χρονος γοητευτικός Βρετανός ηθοποιός θα λάβει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας «Στα μαχαίρια 2», η οποία θα γυριστεί στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Εκτός από τον mr James Bond, στο Πόρτο Χέλι βρίσκονται η Κέιτ Χάντσον, ο Εντουαρτ Νόρτον, αλλά και όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας, την οποία θα παρακολουθήσουμε στο Netflix μέσα στο 2022.

Όπως λέγεται στην εγχώρια κινηματογραφική αγορά, τα γυρίσματα θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο από τις Σπέτσες και συγκεκριμένα την Ντάπια, όπου θα γίνουν οι περισσότερες σκηνές. Εκεί οι συντελεστές της ταινίας θα μείνουν περίπου για μια εβδομάδα και μετά θα επιστρέψουν στο Πόρτο Χέλι, όπου θα γυριστούν οι υπόλοιπες σκηνές στην Κοιλάδα, αλλά και σε αλλά παραθαλάσσια μέρη της περιοχής.

Tο δεύτερο σίκουελ της ταινίας μυστηρίου «Στα μαχαίρια» φημολογείται ότι θα ξεπεράσει τα 400.000.000 δολάρια. Η πρώτη ταινία, σε σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον, με τους Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Εβανς, Τζέιμι Λι Κέρτις, Ντον Τζόνσον, Τόνι Κολέτ και Κρίστοφερ Πλάμερ, βγήκε το 2019 και ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία κωμική περιπέτεια, ενώ έσπασε τα ταμεία. Η υπόθεση της πρώτης ταινίας αφορούσε έναν ιδιόρρυθμο ντετέκτιβ που βοηθά την αστυνομία στη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου ενός διάσημου και πάμπλουτου συγγραφέα, πατριάρχη μιας εκκεντρικής οικογένειας.

Εν τω μεταξύ, ο σκηνοθέτης της χολιγουντιανής παραγωγής Ράιαν Τζόνσον ζήτησε να χρησιμοποιηθεί ολόκληρος ο χώρος της πλατείας των Σπετσών και όχι απλά ένα μέρος της όπως είχε συμβεί πέρυσι στα γυρίσματα της ταινίας «The Lost Daughter», όπου το βασικό μέρος των γυρισμάτων ήταν το ιστορικό ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο».

Μάλιστα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει έρθει από την Κωνσταντινούπολη στο Πόρτο Χέλι ένα υπερπολυτελές σκάφος, στο οποίο θα γυριστούν αρκετές σκηνές. Ωστόσο, θα χρησιμοποιηθεί και ένα δεύτερο σκάφος, το οποίο ουσιαστικά είναι το ομοίωμα του πρώτου κι έχει κατασκευαστεί στο εξωτερικό ειδικά για την ταινία, με σκοπό να εκραγεί και να ανατιναχτεί.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα