Το Σάββατο 12.12 με την «δημοκρατία»: Η επιχειρησις Πυρσός (Α+Β τομος)

Το Σάββατo με την «δημοκρατία» 12.12: Η επιχείρησις «Πυρσός» • Οι μάχες του Γράμμου-Βίτσι & η συντριβή της ξενοκίνητης αριστερής ανταρσίας.

Ενα συγκλονιστικό βιβλίο με όλα τα ντοκουμέντα  για την μεγάλη νίκη εθνικού στρατού.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΜΟΙ ΜΑΖΙ!

Εξαντληθηκε και επανακυκλοφορεί

Σημείωμα οπισθοφύλλου:

1) Ο Τρίτος Κομμουνιστικός Γύρος στην Ελλάδα είναι παιδί του ψυχρού πολέμου που εξαπέλυσε η Σοβιετική Ένωση κατά των πρώην Συμμάχων της στην Δύση Άγγλων και Αμερικανών. Τους λόγους και τις αιτίες του ψυχρού πολέμου, ανέπτυξα στο Βιβλίο μου, «Η Εποποιΐα της Μουργκάνας» ως εισαγωγή και πρόλογο.

2) Στο ανά χείρας Βιβλίο μου «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΥΡΣΟΣ» για να μπορέση ο αναγνώστης να εννοήση τον τεράστιον κίνδυνον που διέτρεξαν οι σημερινοί Έλληνες ως άτομα, λαός, Έθνος και Φυλή, θα αναφέρω ως εισαγωγή στο υπό εξέταση θέμα μας, «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΥΡΣΟΣ», τρία αναμφισβήτητα γεγονότα, υπό το φως των οποίων, διαβάζοντας ο αναγνώστης την εξέλιξη των γεγονότων θα εννοήση πόσο το άφθονο χυθέν και πάλιν αίμα των παιδιών της Ελλάδας έσωσεν, αμέσως μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο την πατρίδα τους, από νέα υποδούλωση, αλλά και γενικότερα πώς για πολλοστήν φοράν τον Δυτικό πολιτισμό, αλλά και την ανθρωπότητα, από έναν ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, χάρη και στην αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στον τιτάνιο αυτό αγώνα, της μεγάλης προστάτιδος της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου ολόκληρου, των Αμερικανών, χωρίς την οποία η Ελλάδα σήμερα θα ήταν ένας τάφος χωρίς Σταυρό και Ανάσταση, η δε ανθρωπότητα θα είχε βυθισθή ολόκληρη σε μια καινούργια, ζοφερή και αξημέρωτη νύχτα.

3) Τα τρία γεγονότα που θα φωτίσουν το όλον θέμα είναι:

α) Το από 24/1/1947 ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. Αντιστρατήγου ΠΑΝ. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, Αριθ. 9990 Δ/νση Α 2.

β) Η Στρατιωτική Σύμβασις, μεταξύ Αλβανικού, Γιουγκοσλαβικού και Βουλγαρικού Επιτελείων, που υπογράφηκε στην πόλη ΜΠΛΕΝΤ της Γιουγκοσλαβίας.

γ) Από το Βιβλίο «Η Ελληνική Ανταρσία» (THE GREEK SEDITION) υπό του F. A. VOIGT.

δ) Η Επιστολή του Μάρκου Βαφειάδη προς τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΝ.

ε) Εις επίρρωσιν θα κάμω μια μικρή αναδρομή εξελίξεως των γεγονότων εκ της Συμφωνίας του ΜΠΛΕΝΤ, εις την Ελλάδα και

στ) Θα περιγράψω τα γεγονότα, όπως αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία που περιέχονται στους 16 τόμους που εξέδωσε η ΔΙΣ για τον εμφύλιο, όπως τον ονομάζει, πόλεμο 1946 – 1949, και εδικαίωσε τις επιχειρήσεις «ΠΥΡΣΟΣ».

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα