Η ζωή μας

Για «άγριο ξύλο από τα ΜΑΤ κατ’ εντολή Τσακαλώτου» και σκηνές που θυμίζουν «ολοκληρωτικά καθεστώτα» κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), σχολιάζοντας την ένταση που προκλήθηκε χθες μετά τις 9.30 το πρωί στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Εναν αρχαιολογικό θησαυρό έκρυβε στο σπίτι του και μέσα σε καλαμιές στο αγρόκτημά του στον Μύτικα Πρέβεζας ένας 34χρονος, ο οποίος φαίνεται πως λεηλατούσε συστηματικά τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης.

Ο 63χρονος π. Δημήτριος Γεωργαντώνης έμεινε επί 40 χρόνια στην Αμερική, υπηρέτησε ως ιεροψάλτης στις εκκλησίες της ομογένειας και με την επιστροφή του στη γενέτειρά του χειροτονήθηκε ιερέας

Στην πεζοδρόμηση του τμήματος της οδού Αγίας Σοφίας από την Τσιμισκή μέχρι τη λεωφόρο Νίκης προχωρά η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά την «επιτυχία και την αποδοχή από τον κόσμο του τμήματος από Μακένζυ Κινγκ έως την οδό Τσιμισκή», όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά στη «δημοκρατία» στελέχη της.

Περίπου 33.000 αντικείμενα που θα πωλούνταν παράνομα σε παραλίες και τουριστικές περιοχές της Πιερίας κατασχέθηκαν χθες Κυριακή από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, στο πλαίσιο ελέγχων.