Καινούργιο χαμόγελο με εξελιγμένες τεχνικές αισθητικής οδοντιατρικής

Το χαμόγελο είναι ένα μέσο επικοινωνίας, ένας τρόπος να δείξουμε στους γύρω μας τις προθέσεις μας. Μεγάλη σημασία έχει λοιπόν να είναι διάπλατο και όμορφο. Τα ίσια και λευκά δόντια συντελούν σε αυτό και το κάνουν πιο εύκολο.

Στην αισθητική οδοντιατρική του σήμερα, μπορείτε να βρείτε όλες εκείνες τις εργασίες που πραγματοποιούνται σε λίγες μόλις συνεδρίες, ανώδυνα, μεταμορφώνοντας μία προβληματική οδοντοστοιχία σε ένα όμορφο χαμόγελο.

Εμφυτεύματα δοντιών

Μπορείτε να αφήσετε πίσω σας όλα τα κενά στα δόντια, τα συχνά σπασίματα και τα στραβά δόντια που σας έκλεβαν την αυτοπεποίθησή σας, με τα εμφυτεύματα δοντιών, που αποτελούν μία από τις πιο σίγουρες και «προσιτές» της αισθητικής οδοντιατρικής.

Η εξαγωγή ενός δοντιού, μπορεί άμεσα να αντικατασταθεί πλέον με ένα εμφύτευμα. Η θήκη πορσελάνης ή η γέφυρα μέσα σε μία ημέρα έχει δώσει την σκυτάλη σε ένα νέο δόντι, απόλυτα αρμονικό με το στόμα σας. Συζητήστε με τον οδοντίατρό σας, την πιθανότητα να αποτελείτε και εσείς κατάλληλος υποψήφιος για τα εμφυτεύματα.

Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης συγκολλούνται στην επιφάνεια του κάθε δοντιού, αλλάζοντας άρδην την εικόνα του. Πρόκειται στην ουσία για μία αποκατάσταση της επιφάνειας του δοντιού, χωρίς να χρειαστεί καθόλου τρόχισμα.

Επιλέγονται για να διορθώσουν μεγάλα διαστήματα μεταξύ των δοντιών, να επαναφέρουν το σχήμα των δοντιών, να γίνει μόνιμη λεύκανση των δοντιών κ.τ.λ

Λεύκανση

Η πιο γνωστή, εύκολη ,και οικονομική μέθοδος για ένα λευκό χαμόγελο. Με ειδικά laser στο ιατρείο ή μόνοι σας στο σπίτι, μπορείτε να σε λίγες μέρες να αλλάξετε την απόχρωση των δοντιών σας.

Dental Aesthetics – Αισθητική Οδοντιατρική

Γναθολόγος – Προσθετολόγος Δρ. Ευάγγελος Παπαδιώτης

Ιστοσελίδα: https://www.dental-aesthetics.gr/

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα