2+1 πλαστικές επεμβάσεις που θα σας κάνουν 10 χρόνια νεότερη!

Ζούμε σε μία εποχή που η εξωτερική εμφάνιση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην απόκτηση αυτοπεποίθησης, στο να κλείσιμο μιας δουλειάς, στις προσωπικές σχέσεις και σε πολλούς άλλου τομείς δραστηριοτήτων.

Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι μία πολύ αποτελεσματική λύση για να διορθώσετε ό,τι δεν θα σας αρέσει στην εμφάνισή σας, με τεχνικές που πλέον είναι αποδεδειγμένα ασφαλείς και δεν έχουν κανένα αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε για μερικές από τις επεμβάσεις που επιλέγονται από ένα μεγάλο μέρος των γυναικών όλες τις εποχές του χρόνου.

Λιποαναρρόφηση

Και ποια γυναίκα δεν έχει σκεφτεί να κάνει ή θεωρεί βέβαιο ότι στο μέλλον θα κάνει λιποαναρρόφηση. Η καταστροφή των λιποκυττάρων και λιποαποθηκών μπορεί να οδηγήσει στη διαμόρφωση ενός σμιλευμένου σώματος μέσα σε λίγες μονό ώρες. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται λίγες μέρες μετά. Σε συνδυασμό με άσκηση και διατροφή, η γυναίκα μπορεί πραγματικά να αλλάξει εμφάνιση, να γίνει και να νιώσει πιο νέα και όμορφη. Η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη, με τις εκχυμώσεις να υποχωρούν λίγες ώρες μετά την λιποαναρρόφηση.

Βλεφαροπλαστική

Η περιοχή γύρω από τα μάτια προδίδει την ηλικία σας. Οι πρώτες ρυτίδες μπορεί να σας επηρεάζουν ακόμα και στην ηλικία των 40. Με την βλεφαροπλαστική το βλέμμα σας σταματάει στην ηλικία των 30. Η τεχνική μπορεί να διορθώσει και την κληρονομική βλεφαρόπτωση, που μπορεί να εμφανιστεί σε πολλές περιπτώσεις από μικρή ηλικία, επηρεάζοντας την αρμονία του προσώπου σας.

Αφαίρεση σπίλων

Μία και μόνο ελιά μπορεί να επηρεάσει την εικόνα σας. Μερικοί σπίλοι λένε είναι γοητεία, άλλοι όμως μπορεί να είναι αντιαισθητικοί και να είναι και ύποπτοι για κακοήθεια. Αφαιρέσετε τους με απλές και ανώδυνες μεθόδους στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού.

Πλαστικός ΧειρουργόςΑθήνα

Dr. Νεκταρία Λαμπρινάκη

drlamprinaki.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα