ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν διάθεση ενός πλήρως επανδρωμένου ασθενοφόρου στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδος

Το ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο του εκτεταμένου Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, προσέφερε δωρεάν ένα πλήρως επανδρωμένο ασθενοφόρο όχημα στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδος (παράρτημα Αγράφων).

Η παράδοση του ασθενοφόρου, πραγματοποιήθηκε από το Μέλος ΔΣ του ΥΓΕΙΑ και Προϊστάμενο της Νομικής Υπηρεσίας κ. Αθανάσιο Παπαγεωργάκη, στις 29/05, στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού κυρίας  Σοφίας Ζαχαράκη, του Δημάρχου Αγράφων κυρίου Αλέξη Καρδαμπίκη, λοιπών Αρχών, φορέων και κατοίκων, οι οποίοι ευχαρίστησαν το ΥΓΕΙΑ για την ευγενική του προσφορά.

Η δωρεά του ασθενοφόρου πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη στελέχωση του με εθελοντές της περιοχής, οι οποίοι θα λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και στην ταχύτερη μεταφορά ασθενών στα Νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Μια ευχάριστη στιγμή προσφοράς, συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στις δομές υγείας και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σχολιάζοντας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης, τόνισε: «Η διοίκηση και το προσωπικό του ΥΓΕΙΑ θεωρούμε καθήκον μας, να προσφέρουμε την αρωγή μας στην ελληνική κοινωνία και να στηρίξουμε έμπρακτα το δύσκολο και πολύτιμο έργο της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ελλάδος, ιδιαίτερα σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη και απαιτητική συγκυρία που διανύουμε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα