«Ιδού οι διορισμοί του Ποταμιού»

Ο Σπίρτζης έδωσε το ΦΕΚ απόσπασης της Δ. Χατζηεμμανουήλ (κόρης του Θεοδωράκη)και αποκάλυψε άλλες δύο περιπτώσεις

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ξεμπροστιάζοντας για ακόμη μία φορά το Ποτάμι, που παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς του έχει διορίσει μετακλητούς υπαλλήλους στα γραφεία των βουλευτών. Εδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα τα σχετικά ΦΕΚ (που είχε αποκαλύψει και η «δημοκρατία»), σχετικά με την απόσπαση της Δήμητρας Χατζηεμμανουήλ, κόρης της συζύγου του Σταύρου Θεοδωράκη από τον πρώτο γάμο της, στο γραφείο του βουλευτή του κόμματος Γ. Μαυρωτά.

«Ρωτάμε όσον αφορά στην υπάλληλο της ΣΤΑ.ΣΥ. Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ, αποσπασμένης στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Γ. Μαυρωτά, ποια είναι η συγγενική σχέση με τον κ. Θεοδωράκη. Πώς εξηγούν ότι την απόφαση ενέκρινε ο κ. Παπαθανάσης, τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ. και νυν γενικός διευθυντής της Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κ. Σπίρτζης.

Για την ιστορία, όπως είχε γράψει παλαιότερα η «δημοκρατία» και με τα σχετικά ΦΕΚ επιβεβαίωσε ο υπουργός Υποδομών, επί υπουργίας Μιχάλη Λιάπη η Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ προσλήφθηκε στην ΤΡΑΜ Α.Ε. ως διοικητική υπάλληλος. Τον Ιούνιο του 2013, με απόφαση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας μετακινήθηκε σε θέση υπαλλήλου εκδοτηρίων εισιτηρίων και τον Αύγουστο του 2014, λίγους μήνες μετά την ίδρυση του Ποταμιού, ο κ. Θεοδωράκης πέτυχε τη μετακίνηση της από τα γκισέ του τραμ στο γραφείο βουλευτή του κόμματος μέσω απόσπασης. Εκτοτε, με συνεχόμενες αποφάσεις του Δ.Σ. της ΣΤΑ.ΣΥ. εγκρίνονται η απόσπαση και διάθεσή της στο γραφείο του βουλευτή Αττικής Γεωργίου Μαυρωτά.

Παράλληλα, ο υπουργός Υποδομών ανέφερε και άλλες δύο προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή. Πρόκειται για τη Βασιλική Αποστολάκη, η οποία ήταν μέλος του Δ.Σ. του protagon.gr, αλλά και την υποψήφια βουλευτή με το Ποτάμι Μαρία Αντωνιάδου. Και οι δύο προσλήψεις εκδόθηκαν σε ΦΕΚ με ημερομηνία 13 Νοεμβρίου του 2015.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα